Regulament

Telefon: 0735390490 / 0735100666

Reguli generale si sfaturi

1. Reparatiile usoare, care nu modifica constructia, nu necesita nicun fel de aprobari; trebuie totusi sa se respecte orele de liniste stabilite: de regula intre 13:00 – 16:00 (sau unele asociatii de locatari avand alt program de liniste in functie de regulamentul intern al fiecaruia);

* Rugam beneficiarii care ne vor solicita lurari sa anunte vecinii (stanga, dreapta, sus, jos) de disconfortul creat pentru amenajarea sau renovarea apartamentului;

2. Reparatiile complexe, cu schimbari de configuratie, cu posibile modificari ale structurii de rezistenta implica avizul Inspectoratului de stat in constructii, autoritatea locala si al asociatiei.

Pentru detalii a se vedea HG.1588/2007: Art. 13

(1) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individuale, cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructiei, fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale.

(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul asociatiei de proprietari.

(3) Orice modificare a proprietatii individuale se va aduce la cunostinta asociatiei pentru inscrierea in jurnalul evenimentelor din cartea tehnica a constructiei, prin depunerea in copie a actelor de autorizare, a procesului-verbal de receptie si a schitelor.

(4) Unitatile care au administrat cladirile si sunt detinatoare a cartii constructiei au obligatia de a o preda asociatiilor de proprietari, iar acolo unde aceasta nu mai exista, sa o reconstituie pe cheltuiala proprie.

Amenajari Renovari 002